Privat have: 1

Ejerne ønskede en have med flere farver og mere liv, så vi har designet og anlagt staudebede på begge sider af indkørslen.

IMG_0302

Privat kunde

Noget af det første du mødes af på denne ejendom er en lang indkørsel som guider dig op til huset. Indkørslen var på begge sider omgivet af græsplæne og den dominerende farve i haven var grøn. Ejerne ønskede en have med flere farver og mere liv, så vi har designet og anlagt staudebede på begge sider af indkørslen. Med dette design bliver bliver du budt velkommen af et væld af farver og former som ledsager dig på din vej. Der er plantet 1000 stauder i alt, i de to bede. Bedene er dog ikke ens, hvilket medvirker til at der hele tiden er noget nyt, for øjet der kigger.   

sådan så haven ud, inden der blev anlagt staudebede.

IMG_0297
IMG_0299

Stauderne er endnu ikke fuldt etableret og vil kun gro endnu tættere og flottere som tiden går.

IMG_0302

Nellikerod sætter kulør på haven, med sine flotte røde farver.

Vores samarbejde med Greenbutton begyndte med, at Anne afholdte kurser for vores medarbejdere. Her blev vores medarbejdere klædt på med den rigtige viden omkring pleje af vores grønne områder, hvilket har medvirket til, at vi har fået optimeret vores drift. Desuden er det tydeligt, at Anne har blik og passion for biodiversitets beplantning, til glæde for både dyr og mennesker. Vores beboere har netop efterspurgt arealer med mere farve og liv, og det har vi til stor glæde fået.

Ejendomsmester – Henrik A.