Hvordan hjælper vi?

Pleje og vedligehold er vigtige for planterne, ejerne og brugerne men også de medarbejdere, der arbejder med de grønne arealer. Ved at arbejde med naturen og ikke imod, opnår man de bedste resultater for alle parter.

I grønne kontrakter er det vigtigt man fra starten får kortlagt plejen og kikket på arbejdsindsatsområdet og kontraktbeskrivelsen.

Vi udarbejder plejeplaner, hvor vi udnytter planternes vækst. Desuden planlægger vi i et årshjul med omtanke for både medarbejdere og maskinekapacitet.

Plejen af grønne anlæg har stor betydning for arbejdsindsatsen. Eksempelvis kan man ved at klipper hækken i de urteagtige skud 3-5 gange om året, undgår at kører grenaffaldet på genbrugsstationen. Det grønne affald skal i vores optik, så vidt muligt blive på arealerne og derved bruges til jordforbedring.

Et andet eksempel på pleje af grønne arealer, hvor der arbejdes med naturen og ikke imod, er ved at klippe buskene, så bladmassen lukker for lyset til ukrudtet. Ved at bruge denne metode er det kun kanterne til bedene, der skal skæres til i takt med væksten. Således slipper man for at luge ukrudt.

Har I brug for vedligeholdelsesplaner som er udformet med omtanke for både mennesker og naturen, så tryk på den grønne knap.

Events

Følg med i vores events og tilmeld dig til vores løbende arrangementer: Events