Greenbutton gør jeres arealer grønnere.

Greenbutton er en landsdækkende virksomhed, der løser en lang række opgaver, inden for grønne arealer. Vi laver alt fra landskab- og parkdesign til kontorbeplantning. Vores kundekreds spænder sig fra erhvervskunder såsom boligforeninger, haveforeninger og private virksomheder til private kunder som ønsker den højeste kvalitet inden for havedesign. En af vores specialer er det vi kalder biodiversitets beplantning, en beplantning som sikre at der er føde og levesteder til insekter samtidig med, der er noget smukt for øjet. Greenbutton bygger på præmissen om en grøn virksomhed, som er medvirkende til at farvelægge naturarealer med brug af miljørigtige løsninger. Desuden er Greenbutton unik i forhold til vores udbud af event og kurser. Vi ønsker at formidle vores grønne viden til så mange som muligt og vi tror på, at god grøn rådgivning netop er det, som kan være forskellen mellem fiasko og succes.

Greenbutton ejes af Anne Ranch der med sine mange års erfaring inden for gartnerfaget samt efteruddannelse som jordbrugsteknolog har fødderne plantet solidt i den jyske muld. Annes mangeårige erfaring og viden om jordens organismer er medvirkendende til at sikre professionelle resultater hver gang. Anne er vores primære kontakt til virksomheder der ønsker design af grønne arealer, nye anlæg samt vedligeholdelsesplaner. Desuden er Anne også ansvarlig for efteruddannelse og rådgivning af personale som arbejder med pleje og vedligehold af grønne arealer. Som tidligere ejer af en planteskole og med en viden om alt fra beskæring af frugttræer og stauder til indendørsbeplantning underviser Anne også til vores kurser og events.

Lene Dahl mødte Anne på et havekursus for over 6 år siden. Lige siden har de delt deres passion for natur og planter. Lene arbejder med kommunikation og marketing i Greenbutton. Desuden er hun medvirkende som underviser på flere kurser og tilrettelægger events. Lene har en stor passion for nyttehaver, biodiversitet, spiselige stauder/blomster, skovhaver og permakultur.

Med to vidt forskellige profiler bag sig, men med en kærlighed for naturen er Greenbutton det sted, som kan forvandle alt fra hele bygningsanlæg til små gårdhaver til smukke, bæredygtige og sanselige uderum.

Glade kunder

Hos Greenbutton har vi en samarbejdsvillig tilgang, vi udvikler designkoncepter sammen med vores kunder, samt skræddersyer servicen efter deres smag, behov og budget.

Biodiversitets beplantning

Det er vores mission, at hjælpe naturen og øge biodiversiteten ved at designe og omlægge grønne områder til naturlige oaser. Hos Greenbutton farvelægger vi naturarealer, således I opnår både klima- og miljømæssige resultater.

Rådgivning

Det kan være svært at visualisere, hvordandin have kan se ud og finde ud af, hvor du kan placere funktioner og planter for at få den bedste effekt. Vores rolle er at hjælpe dig med netop det.

Hvorfor vælge os?

Hos Greenbutton er vi drevet af en passion for bæredygtig kvalitet. Vi ønsker at overgå kundens forventninger og vi vægter kvalitet hele vejen rundt. Vi møder vores kunder i øjenhøjde og forstår vigtigheden af skræddersyet løsninger. Med den nyeste viden inden for grøn drift sikre vi bæredygtige grønne løsninger på jeres arealer.

Mission

Vi vil skabe grønnere omgivelser til glæde for mennesket der ser, insekter der flyver og dyrene som går.  

Tryk på den grønne knap

Udfyld formularen og jeg vender tilbage til dig snarest muligt!