Vi designer grønne arealer hvor plantesammensætningen passer til omgivelserne og den daglige brug af arealerne. Vi designer anlæg der er bygbart og driftsbart og hvor planterne kan udvikle deres naturlige vækst

 Hos Greenbutton er det vores mission, at hjælpe naturen og øge biodiversiteten ved at designe og omlægge grønne områder til naturlige oaser til gavn for biodiversiteten. Hos Greenbutton farvelægger vi naturarealer,

Pleje og vedligehold er vigtige for planterne, ejerne og brugerne, men også de medarbejder der arbejder i de grønne miljøer.

Vi udarbejder plejeplaner, hvor vi udnytter planternes vækst og planlægger i et årshjul ud fra medarbejder og maskine kapacitet.

Vi ønsker at formidle vores grønne viden til så mange som muligt, og vi tror på, at god grøn rådgivning er netop det, som giver de bedste grønne resultater.

Vi er professionelle grønne rådgivere med masser af erfaring.

Jeg har været kunde hos Greenbutton lige så længe firmaet har eksisteret, og er utrolig glad for den gode rådgivning, som jeg har fået. Der har været en rigtig god proces omkring designet af min have, hvor det er tydeligt at de mange gode ideer bygger på en stærk faglighed. Desuden har jeg fået et skønt mylder af sommerfugle i min have, så det ses tydeligt at der vægtes insektvenlige planter hos Greenbutton.

Privat haveejer – Lene B.

Vores samarbejde med Greenbutton begyndte med, at Anne afholdte kurser for vores medarbejdere. Her blev vores medarbejdere klædt på med den rigtige viden omkring pleje af vores grønne områder, hvilket har medvirket til, at vi har fået optimeret vores drift. Desuden er det tydeligt, at Anne har blik og passion for biodiversitets beplantning, til glæde for både dyr og mennesker. Vores beboere har netop efterspurgt arealer med mere farve og liv, og det har vi til stor glæde fået.

Ejendomsmester – Henrik A.

Som kunde ved Greenbutton er det min oplevelse, at Anne er utrolig dygtig, flittig og arbejdsom. Anne har den rådgivende rolle på vores grønne områder og har også lavet designet heraf. Det er tydeligt, at hun ved, hvad hun snakker om. Vores medarbejdere har lært nye arbejdsmetoder og fået gode fif som har gjort, at vi har fået gode resultater. Ejendomsmesterassistent

Kent T

Tryk på den grønne knap

Udfyld formularen og jeg kontakter dig hurtigst muligt