Tryk på den grønne knap

Udfyld formularen og jeg kontakter dig hurtigst muligt

Direktør

Anne Ranch

Greenbutton er en 360 graders virksomhed til rådgivning og pleje af naturarealer. Vores etablerede systemer giver os mulighed for at levere brancheførende græsplæne- og landskabsløsninger til kommercielle og private kunder. Bygget på en tradition af omsorg, er vi drevet af en passion for at overgå kundens forventninger og konsekvent levere kundetilfredshed.

Jeg har været kunde hos Greenbutton lige så længe firmaet har eksisteret, og er utrolig glad for den gode rådgivning, som jeg har fået. Der har været en rigtig god proces omkring designet af min have, hvor det er tydeligt at de mange gode ideer bygger på en stærk faglighed. Desuden har jeg fået et skønt mylder af sommerfugle i min have, så det ses tydeligt at der vægtes insektvenlige planter hos Greenbutton.

Privat haveejer – Lene B.

Vores samarbejde med Greenbutton begyndte med, at Anne afholdte kurser for vores medarbejdere. Her blev vores medarbejdere klædt på med den rigtige viden omkring pleje af vores grønne områder, hvilket har medvirket til, at vi har fået optimeret vores drift. Desuden er det tydeligt, at Anne har blik og passion for biodiversitets beplantning, til glæde for både dyr og mennesker. Vores beboere har netop efterspurgt arealer med mere farve og liv, og det har vi til stor glæde fået.

Ejendomsmester – Henrik A.

Som kunde ved Greenbutton er det min oplevelse, at Anne er utrolig dygtig, flittig og arbejdsom. Anne har den rådgivende rolle på vores grønne områder og har også lavet designet heraf. Det er tydeligt, at hun ved, hvad hun snakker om. Vores medarbejdere har lært nye arbejdsmetoder og fået gode fif som har gjort, at vi har fået gode resultater. Ejendomsmesterassistent

Kent T